Echipa GLOBALINK ROMANIA

Despre noi

Global_Ink_Logo1-e1334250714591
Echipa noastra

Suntem o firmă cu personal special instruit să vină mereu în întâmpinarea celor mai diverse probleme cu care vă confruntati. Dorinta noastră este de a avea clienti multumiti care mai apoi să ne recomande cu încredere si să colaborăm pe termen îndelungat.

Faptul că ne facem treaba cu simţ de răspundere, profesionalism, dar şi la un preţ corect, reiese şi din garanţia de 30 de zile pe care o acordăm.

În plus, întrucât firma noastră prestează o gamă largă de servicii, aveţi posibilitatea de a vă rezolva mai multe dintre problemele d-voastră într-un singur loc, astfel încât să economisiţi atât timp preţios cât şi resurse financiare.

ing. Sarbu Rodica

ing. Sarbu Rodica

Departamentul vanzari

Activitatea in departamentul de vanzari inca de la infiintarea firmei

Phone: 0264-592.682
FAX: 0264-592.682
MOB: 0726 746 648

ing Sarbu Horatiu

ing Sarbu Horatiu

- departamentul vanzari

Phone: 0264-592.682
FAX: 0264-592.682
MOB: 0726 746 648

Email: office@globalink.ro

ing Nagy Zoltan

ing Nagy Zoltan

departamentul service- in echipa noastra din 2011

- in echipa noastra din 2011

teh Soporan Marian

teh Soporan Marian

departament tehnic+ departament vanzari

departament tehnic+ departament vanzari

DESPRE NOI

Global Ink este o companie infintata in anul 2001, in Cluj Napoca, o companie in continua dezvoltare si schimbare in functie de nevoile clientilor nostri.
Activitatea noastră
De peste 13 de ani, oferim clienţilor noştri din Cluj dar si din intreaga tara servicii de refill si consumabile pentru cartusele de imprimate si copiatoare, servicii de reparatii si intretinere a aparaturii de birou, servicii de distributie a cartuselor compatibile si originale, consumabile, etc
Clienţii noştri beneficiază de produse de cea mai buna calitate orientate spre consumatori şi spre profesionişti, inclusiv echipamente imprimante, scannere , precum şi gama noastră avansată de consumabile importate exclusiv din Europa de Vest. În plus, unitatea noastră de Soluţii Business oferă un portofoliu bogat de soluţii de listare şi privind documentele pentru companiile mici şi mijlocii, pentru marile corporaţii .

Unitatea noastră business de produse îşi lărgeşte şi mai mult orizontul, oferind produse pentru o diversitate de pieţe, de la cele personale până la cele, pentru companiile mici, mijlocii sau multinaţionale.
Numele nostru
Noi, cei de la Global Ink, credem în puterea imaginii: puterea de a comunica rapid şi uşor, de a transmite cele mai fine subtilităţi, de a genera cele mai puternice emoţii şi de a simplifica operaţiile cele mai complexe., de a oferi seriozitate, profesionalism si nu in ultimul rand respect pentru clientii nostri.
Noi oferim o gama vasta de cerneluri, tonere (de unde si numele nostru Global Ink).
Aducem la viaţă pasiunea noastră pentru imagini colorate, printuri nelimitate ca gama de culori,aliniind numele Global Ink cu o gamă largă de activităţi cunoscute, de la campaniile publicitare cum ar fi recenta campanie "Noi vorbim în imagini" până la sponsorizări culturale şi sportive de importanţă cheie, precum şi participarea la evenimente şi congrese europene.

Platforma noastră de marcă, "Se poate, ieftin si de calitate”, captează atentia şi este menită a inspira clienţii noştri să îşi exploreze creativitatea şi să valorifice potenţialul tehnologiilor noastre.

TOP